SKU: DR5083-729

Koop hier het nieuwste Nike FC Barcelona 4e voetbalshirt 2022-2023 voor kinderen. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. Het voetbalshirt is namelijk beschikbaar in de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164 en 176. In dit voetbalshirt speelt Barcelona de La Liga, Copa del Rey en Champions League uitwedstrijden gedurende het seizoen 2022-2023.

Het FC Barcelona 4e voetbalshirt is geïnspireerd door de Catalaanse vlag (La Senyera). Het voetbalshirt is volledig geel en wordt gekenmerkt door de vier horizontale rode banen over de borst. De band aan de onderkant van de mouwen bevat een design van rode en blauwe blokken, geïnspireerd door de clubkleuren van FC Barcelona. Het voetbalshirt bevat een ronde hals met daaronder een ronding. Het logo van FC Barcelona staat op het midden van de borst en het logo van Spotify staat op het midden van het voetbalshirt. De swoosh van Nike staat in het blauw op beide mouwen. Sponsor UNHR ACNUR versiert de achterkant van het voetbalshirt. De FC Barcelona tenues zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

  • Standaardpasvorm voor een relaxed en aangenaam gevoel.
  • Het replicadesign is geïnspireerd door het voetbalshirt dat de spelers op het veld dragen.
  • Ventilerend materiaal met Nike Dri-FIT technologie voert zweet weg van je huid voor snellere verdamping, zodat je droog en comfortabel blijft.
  • 100% polyester
  • Machinewasbaar
  • Geïmporteerd
  • Kleur: Geel/Blauw/Rood

Klik direct op de buttons om het Nike FC Barcelona 4e voetbalshirt 2022-2023 voor kinderen te bestellen. In deze winkels kun je het FC Barcelona tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. 

Koop deze producten